mandag 28. januar 2008

Farmen - Et reality programFarmen er på alle måter et reality program, men i motsetning til Big Brother får deltakerne bryne seg på daglig dagse ting, eller som var daglige ting for mange år siden. Ta for eksempel Big Brother, som er et program hvor det ikke er gøy for oss tittere å ha med ei sur kjerring på 45 år. I Big Brother har jeg en anelse og følelse av at de spiller på mye kjærlighet, sex og intriger, og derfor ønsker TV norge sansynlig nok mest unge og fest klare ungdommer. I Farmen kan du få alt du kan tenke deg på grunn av de store aldersforskjellene, og at settingen er i "normale" omgivelser.

Farmen er et veldig bra program synest jeg, etter å ha sett første episode i dag, 28. Januar. De tidligere sesongene har også vært bra, og forventer like mye denne gangen. Gjennomføringen av å lage et program som farmen synest jeg er kjempe kul! Hvem kunne vel ikke tenke seg på leve noen måneder på en gård som hører fortiden til? MANGE, det må være en så utrolig kul opplevelse!

Ikke misforstå meg gutter og jenter, jeg elsker alt som heter reality program, men så er jo jeg ung og da. Farmen tror jeg faller i smak hos de fleste, både gamle og unge, det har så mye mer forskjellig å by på. Big Brother blir fort kjedelig for en 45 år gammel dame som er lei slik ungdomsfesting og bråking. Alt av reality er selvfølgelig gøy, ingenting er kjekkere en å følge med på andre sine oppturer og nedturer og opplevelser uten at du trenger å bry deg. Helt til slutt, måtte den beste bonden vinne!

Helt øverst er det bilde av årets deltakere.

2 kommentarer:

maygya sa...

dette var en kjempe bra blogg kristine. Synes at det er bra at du på en måte "snakker" med publikum.:)

Jan E sa...

Kan si meg enig i hva May Helen skriver. For å gi litt kritikk så har du noen få skrivefeil som er lette å unngå.

Bloggen din ser flott og ryddig ut. Rosa er fin-fint!